Господар здає офісне приміщення, але одного погляду на фото зсередини вистачить, щоб зрозуміти, де обман

Втім, ніякої загадки тут немає — просто подивіться на цей жах своїми очима.

У центрі Глазго, Великобританія, домовласник вже більше місяця намагається здати "офісне приміщення". Все безуспішно. Втім, ніякої загадки тут немає — просто подивіться на цей жах своїми очима, інформує Ukr.Media.

Формально об'єкт дійсно можна назвати офісом. Є робочий стіл, стілець, навіть освітлення. Не обійшлося і без "кухоньки", на якій можна заварити собі чай, і "вбиральні", в якій можна справити нужду і помити руки. Одна заковика — все перераховане вище знаходиться в одній маленькій кімнатці площею метра три від сили. Таке потрібно бачити своїми очима.

Хтось здає цей жах в районі Партик як "офіс".

"Офіс" більше нагадує перероблену вбиральню — унітаз з вбудованою раковиною і крихітна площа як би натякають. Так що у всіх потенційних орендарів одне питання — а чи не доведеться потрапляти на роботу через чийсь житловий будинок. Судячи за адресою, все так і є. Втім, платити за куточок за британськими мірками доведеться всього нічого — 50 фунтів на тиждень (близько 1800 гривень). Більше півтора місяця оголошення домовласника висіло на сервісі нерухомості без відгуків.

Однак, коли користувач "Твіттера" звернув увагу на цей жах, вже через лічені дні оголошення пропало. Так що цілком можливо — "офіс" знайшов постійного наймача.

Коли користувачі побачили оголошення, вони були впевнені, що воно з Лондона. За столицею Великобританії вже давно закріпився імідж міста з сумнівним ринком нерухомості.

Источник