До мешканців громади на Харківщині звернулися щодо деокупації

Фото: Печенізька селищна рада Мешканців Печенізької громади просять створити умови для роботи ЗСУ.

Печенізький селищний голова Олександр Гусаров звернувся до мешканців громади щодо деокупації.

Звернення адресоване жителям сіл Артемівка, Борщова, Гарашківка, Ганнівка, Гуслівка, Першотравневе, Мартове, Новий Бурлук та Приморське. Олександр Гусаров попросив мешканців не перебувати на вулицях, триматися ближче до укриттів та не заважати працювати Збройним силам України. Відповідне звернення опубліковано в офіційному Telegram-каналі Олександра Гусарова.

«Попереджаємо про можливе подальше загострення ситуації на територіях, де відбувається деокупація. Звертаюся до вас з наполегливим проханням максимально обмежити пересування вулицями найближчими днями та триматися поближче до укриттів. Прошу не ігнорувати це звернення й не пересуватися ні транспортом, ані пішки. Зараз сільчанам необхідно створити умови для роботи Збройних сил України. Кожен з вас повинен зберегти своє життя для майбутньої перемоги та відбудови сіл і селища Печенізької громади», — звернувся Олександр Гусаров.

Як писав KHARKIV Today, жителів Харківської області, які поки перебувають на окупованих територіях та очікують деокупації, закликають дотримуватися режиму тиші та декількох правил. Зокрема, мешканців просять не перебувати поряд із місцями розташування техніки окупантів та уникати скупчення людей, зробити запаси й зарядити пристрої.

Джерело