Порошенко привіз до екс-голови НБУ в Лондон незвичайний подарунок

Екс-президент і народний депутат Петро Порошенко з дружиною прилетів у Лондон відвідати колишню главу Нацбанку Валерію Гонтареву.

Колишній президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко приїхали в Лондон в гості до екс-голови Національного Банку України Валерією Гонтарєвої, інформує Ukr.Media.

Петро Порошенко опублікував спільне фото з Валерією Гонтарєвою і підписав його:

«Валерія не тільки сильний менеджер, але і сильна особистість. Коли треба було піддавати небезпеці, щоб захистити кошти десятків мільйонів вкладників Приватбанку, — вона не зламалася. Коли треба було брати відповідальність за складні рішення, щоб врятувати від колапсу всю банківську систему країни, — вона не зламалася. Не зламається й тепер, коли опоненти, переслідуючи її, не цураються бандитських прийомів. І самі стають бандитами. Валерія не просто тримається. Вона бореться за Україну. З Мариною відвідали Валерію, щоб переказати їй слова підтримки від багатьох українців.

Дякую Юрій Журавель (український музикант і художник) за футболку, якій Валерія дуже зраділа».

Авто футболок, музикант, лідер гурту «от Вінта!» і художник Юрій Журавель також поділився фото на своїй сторінці в Facebook.

«Так і знав, що налажаю! Не ту ногу намалював. Але думаю, це не суттєво! Головне щоб як можна швидше пані Валерія одужала і набралася сил і оптимізму! Обіймаємо всією спільнотою!!!», — сказано в публікації.