Знову на парах: Як працюють університети Рівного під час воєнного стану?

Знову на парах. Студенти університетів Рівного знову сіли за парти. Спершу карантин вигнав усіх на дистанційне, далі війна. Проте тепер студенти можуть насолоджуватися студентським життям. Як працюють ВУЗи під час воєнного стану дізнавався Владислав Стецюк.

З 24 лютого навчальні заклади перебували на дистанційному навчанні. Проте тепер студенти Рівного знову у стінах університетів. Хоча в країні війна, проте відвідувати заняття хочуть всі. Студенти не бояться ходити до університету, кажуть під боком є бомбосховище.

Перше заняття в університетах було присвячене інструктажу з цивільної безпеки. Студентів ознайомили з правилами поведінки у воєнний час, шляхами евакуації до бомбосховища. Викладачі щасливі, адже в коридорах знову лунає сміх.

Президент одного з університетів розповідає, що хоче, щоб студенти прожили цікаве та веселе студентське життя. Проте на першому місці безпека.

Як довго триватиме навчання в стінах університетів невідомо. Окрім воєнного стану, в Рівному ще й лютує коронавірус. Та студенти щасливі від того, що можуть хоча б зараз відвідувати університет.