У Києві поліцейські за пару годину затримали солодку парочку квартирних крадіїв. ФОТО | Події

До столичної поліції зателефонувала місцева мешканка із повідомленням про те, що невідомі обікрали її квартиру на вулиці Кирилівський. Для встановлення обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група Подільського управління поліції, а також співробітники карного розшуку.

Начальник кримінальної поліції Подільського управління поліції Денис Сілочі розповів, що за допомогою відмичок фігуранти проникли до оселі та викрали звідти гроші, телефон, планшет, ювелірні прикраси, а також інші особисті речі власників:

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили, що до скоєння злочину причетні 41-річний киянин та його 34-річна співмешканка, які вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Протягом двох годин ми затримали фігурантів у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України в іншому районі столиці. Частину викрадених коштів зловмисники встигли витратити, інші речові докази було вилучено під час слідчих дій».

Крім того, працівники поліції з’ясували, що у квітні цього року чоловік затримувався правоохоронцями за вчинення аналогічного злочину у Шевченківському районі столиці, проте тоді вийшов під заставу.

Слідчі готують повідомлення про підозру затриманим та клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

 

Источник