Хто зверху: Притула зізнався, як йому працювати з Лесею Нікітюк

Як знімають шоу, подробиці співпраці ведучих та інші закулісні таємниці. Дивіться відео.

Телеведучий Сергій Притула в новому проекті бекстейдже "Хто зверху" розповів, як вийшло, що Леся Нікітюк потрапила на шоу, і як йому з нею працювати. Також він розповів про технічні таємниці створення шоу, інформує Ukr.Media.

Вийшла друга частина проекту "Як знімають Хто зверху? Всі секрети", і креативний продюсер і за сумісництвом ведучий Сергій Притула розповів, як Леся Нікітюк потрапила на шоу, чого їй довелося вчитися, а Леся Нікітюк зізналася, як їй було працювати з Притулою.

Притула розповів, що Леся Нікітюк потрапила на шоу в авральному порядку без кастингу — так само, як і сам Притула. При цьому вона досить швидко увійшла в роль, хоча спочатку потрапляла під вплив запрошених зірок, і забувала, хто на шоу ведучий.

Леся Нікітюк призналась, що з Притулою буває важко працювати, але він завжди готовий її підтримати і допомогти. Таке сталося тільки один раз.

Притула таки признався, що не користується допомогою редактора шоу, який дає підказки в навушник під час зйомок програми. Єдине, що йому потрібно — курс долара на момент шоу. Але секрет успіху не в підказках — Притула відкрив секрет — насправді це настрій залу.

"Для того, щоб шоу знялося добре — необхідно гарний настрій глядачів", — додав Сергій Притула.

Як знімають Хто зверху? Всі секрети. Частина 2 дивитися онлайн:

Він кожен раз перед початком зйомок виходить і "розгойдує" зал — завдяки жартам і примовок ведучого, всі в залі сидять і посміхаються ще до початку шоу "Хто зверху".

Источник