Ці речі обов’язково повинні бути вдома, якщо хочете бути багатими і щасливими

Що обов'язково потрібно придбати, щоб не знати горя і печалі.

Наші люди виховані на забобонах і прикметах. Це така особливість народу, незрозуміла закордонним друзям. Навіть якщо ви не вірите в містику, це не означає, що ви нічого про неї не знаєте. Впевнені, мало хто з вас викидає сміття після заходу сонця або дивиться в розбите дзеркало. Сьогодні розповімо про предмети інтер'єру і декор, які, за повір'ями, притягують в будинок удачу, щастя і багатство. Придбайте кілька таких речей — і незабаром помітите, як раптом покращиться життя, інформує Ukr.Media.

Підкова

З давніх часів багато народів, незалежно від релігії, вважають підкову в будинку потужним оберегом. Цей невеликий декоративний елемент здатний захищати житло від злих духів, господарів — від негативу, а ще приманювати позитивну енергію і добробут. Якщо повісити підкову ріжками вниз із зовнішнього боку будинку, вона не пустить на поріг невдачу, а якщо всередині і ріжками вгору — стане символом багатства і удачі.

Кругле дзеркало

Бажано ще, щоб дзеркало було в дерев'яній рамі. Вважається, що цей предмет здатний вбирати позитивний настрій господаря і повертати його, примножуючи в кілька разів. У квартирі, де висить кругле дзеркало, за повір'ями, люди живуть щасливіше і менше лаються.

Ключ

Ще один древній талісман, яким люди користуються і сьогодні. Ключ, що висить в будинку, вважається символом удачі, багатства і щастя. Якщо повісити кілька ключів або цілу зв'язку, це посилить магічні властивості оберега. За японською легендою, три ключі символізують вірну любов.

Воскова свічка

Здавалося б, ви купили воскові свічки просто так, для краси. А з'ясувалося, що вони символ мудрості, світла і благополуччя. Свічки приносять щастя в будинок, дарують господарям удачу у всіх починаннях. Елемент декору, який ще й зробить атмосферу в оселі затишніше.

Бджола

Якщо ви раптом не знали, бджоли — символ багатства і удачі. Не просто так цих маленьких комах можна побачити намальованими на королівських гербах або вишитими на люксовому одязі. Повісивши вдома картину з бджолами, магнітик або фігурку у формі бджоли, почнете приманювати удачу і щастя, налагоджувати фінансовий потік.

Клубок червоних ниток

З давніх-давен вважається, що червоні нитки здатні наповнити будинок не тільки затишком, а й удачею. А ще червоний колір — символ добробуту. Варто всього лише купити додому пряжу або нитки і покласти в гарний посуд в сервант. Такий елемент декору допоможе залагодити фінансові проблеми і приверне в будинок гроші. Як оберіг на кожен день люди носять червону нитку на зап'ясті.

Дзвіночок

Ви напевно багато разів бачили, що біля дверей вішають дзвіночки. Варто зайти в приміщення, як тут же лунає передзвін. Але навіщо потрібні дзвіночки біля дверей? Виявляється, вони вважаються потужним оберегом від нечисті і злих духів, а їх мелодія допомагає позитивній енергії накопичуватися в приміщенні і закликає удачу. Важливо тільки вибрати такі дзвіночки, дзвін яких вам подобається, а не дратує.

Монета

Головний супутник і символ багатства — гроші. Тому відмінне рішення — зробити невеликий амулет у вигляді жовтої монети, щоб носити з собою. Тоді талісман стане магнітом для вдалих фінансових пропозицій. Можна придбати статуетку китайської жаби, яка тримає в роті монету.

Жолудь

Як не дивно, жолуді люблять не тільки кабани, а й гроші. Взагалі, ці плоди вважаються символом довголіття, здоров'я, родючості, а також духовної енергії. Як амулет можна зібрати жменю жолудів, висушити і залишити вдома лежати на поличці. За ритуалом, щоб в оселі завжди панувала атмосфера щастя і здоров'я, жолуді слід покласти на підвіконня.

Фігурки з кришталю

Кришталь, особливо гірський, завжди був в пошані у магів і чаклунів, тому як цей камінь вміє накопичувати енергію. Він також вважається символом знань, чистоти помислів і багатства. Езотерики радять ставити вдома кришталь на чільне місце і іноді нашіптувати йому слова подяки, щоб скло допомагало у всіх справах.

Источник