У Києві судитимуть жінку, яка під час нетверезої сварки вдарила ножем знайомого. ФОТО | Події

Нагадаємо, що у червні цього року до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка поблизу багатоповерхівки на вулиці Стратегічне шосе. Для з’ясування усіх обставин на місце події виїхали екіпаж поліцейських та лікарі.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці встановили, що потерпілий разом зі знайомими розпивали алкоголь у технічному приміщенні будинку. В подальшому між чоловіком та жінкою виникла суперечка, у розпалі якої правопорушниця нанесла потерпілому удар ножем в груди.

Працівники поліції затримали фігурантку. Це раніше не судима уродженка Одеської області, 1969 року народження. Водночас, медики оглянули потерпілого та госпіталізували його до лікарні.

Правоохоронці повідомили жінці про підозру. Нині співробітники Голосіївського управління поліції зібрали усі необхідні докази та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду. На час слідства підозрювана перебувала під вартою, за скоєне їй загрожує до восьми років за ґратами.

За матеріалами поліції Києва

Источник