Гаррі сказав, що «втратив батька», — інтерв’ю Меган Маркл стають все скандальніше

Нове інтерв'ю Меган Маркл для американського видання вийшло досить скандальним. Меган розповіла про стосунки з Віндзорами і не тільки.

Тільки нещодавно вийшов перший епізод подкасту Меган Маркл, який всі активно обговорювали. Але зараз уваги до герцогині Сассекської прикуто ще більше. Річ у тім, що в мережі опублікували нове інтерв'ю Меган Маркл, яке вона дала виданню The Cut. Схоже, що воно викликало практично такий же резонанс, як бесіда з Опрою Уїнфрі. Чому Гаррі "втратив батька", чи готова Меган пробачити членів королівської сім'ї, чому подружжя виїхало з Британії, як до них ставилися в палаці — Маркл виклала все як на духу. Про все це та багато іншого розповімо далі в статті, інформує Ukr.Media.

Нове інтерв'ю Меган Маркл: головні моменти

Як і минулого разу, деякі моменти інтерв'ю викликали обурення шанувальників королівської сім'ї. Навіть у даті виходу інтерв'ю побачили прихований сенс. Так, його опублікували за два дні до 25-ї річниці з дня трагедії з принцесою Діаною. Подейкують, що таким чином Меган вкотре хотіла показати свій зв'язок з Діаною, а може, і перетягнути всю увагу на себе. Втім, є й ті, хто вважає це збігом. Адже Меган знає, як для Гаррі важливі всі моменти, пов'язані з матір'ю. Герцогиня не могла в цьому випадку вчинити зі злим умислом.

До речі, навіть образ Меган на обкладинці журналу став відсиланням до одного з образів Діани. Мова про знімки принцеси в чорній водолазці, які зробив фотограф Патрік Демаршель'є.

"Гаррі сказав мені, що втратив батька"

В інтерв'ю Меган Маркл розповіла про розбіжності принца Гаррі зі своїм батьком Чарльзом. "Гаррі сказав мені: "я втратив батька в процесі". Для них це не повинно бути таким же, як для мене, але це його рішення", — сказала Меган. Після таких слів герцогині багато хто вирішив, що Гаррі просто відрікся від батька.

Однак, як пояснює Королівський біограф Омід Скобі, в цитаті сталася плутанина. І Меган мала на увазі те, що вона не спілкується зі своїм батьком і не хотіла б, щоб така ж ситуація сталася між Гаррі і Чарльзом.

Нападки на адресу королівської сім'ї

На цей раз в інтерв'ю Меган не було ніяких відсилань до кольору шкіри. Зате тепер Меган заявила, що не останню роль в її відносинах з рідними Гаррі зіграло те, що вона американка. Маркл розповіла, що до них з Гаррі в сім'ї ставилися по-іншому, не так, як до решти членів. В чому це проявлялося? Герцогиня зазначила, що, виконуючи свої обов'язки, вони з Гаррі хотіли також заробляти власні гроші. Однак їм так робити заборонили, хоча іншим в сім'ї Віндзор це було дозволено.

"З якоїсь причини нам не дозволили цього робити, хоча кілька інших членів сім'ї роблять саме це", — сказала Меган.

Постійний тиск на пару і став головною причиною, по якій вони зважилися виїхати з Великобританії. "Гаррі і я були щасливі виїхати. Нас дуже гнітила динаміка ієрархії в королівській родині. Ми хотіли просто жити", — ділиться герцогиня. Цікаво, що, за словами Меган, вони готові були виїхати в будь-яку країну. "Нам би підійшла будь-яка країна Співдружності — Канада, Нова Зеландія, ПАР. Нам було все одно".

Вона також додала, що тільки до них з Гаррі в сім'ї було таке ставлення. Їм не давали ніякої свободи. Хоча інші могли вибирати, наприклад, куди поїхати з візитом, які зустрічі відвідувати і так далі. Крім того, Меган сильно пригнічувало те, що вона не могла вільно говорити те, що думає. Досі Маркл відновлюється після всього пережитого в палаці.

Чи готова Меган пробачити королівську сім'ю

Поки особливих кроків до примирення між Сассексами та іншими членами королівської сім'ї помічено не було. Для цього потрібен час і зусилля, і Меган це прекрасно розуміє. Однак вона підкреслює, що прощення і примирення можливе. До того ж на всі ці образи йде забагато енергії.

"Я думаю, прощення дуже важливо. Коли ти не прощаєш, це забирає у тебе значно більше енергії. Але і для прощення потрібні зусилля. І я їх робила дуже активно, враховуючи, що з моїм характером я можу сказати що завгодно", — сказала Меган в інтерв'ю.

Герцогиня також порівняла себе з Нельсоном Манделою, колишнім президентом ПАР, лауреатом Нобелівської премії миру. Це вже не перший раз, коли Меган проводить таку паралель. З інтерв'ю можна зробити висновок, що зараз в США дружині принца Гаррі живеться куди краще, ніж у Палаці. "Тут [в США] ти виходиш з дому і відчуваєш радість. У нашому домі панує спокій. Тут легко дихається. Це лікує. Ти відчуваєш себе вільним", — ділиться емоціями герцогиня.

Сассекси зробили свій вибір. І якщо так вони відчувають себе більш щасливими, то цей вибір можна тільки вітати. Однак критика і скандали після подібних інтерв'ю, очевидно, ще довго будуть переслідувати подружжя.

Источник