У Рівненському сервісному центрі готові приймати більше відвідувачів та показали стан свого укриття (ВІДЕО)

Обміняти водійське посвідчення старого зразка на нове, європейське за кілька хвилин. З відновленням роботи сервісний центр МВС у Рівненській області, збільшує кількість талонів на послуги та приймає все більше відвідувачів. Для їхньої безпеки тут також облаштували укриття. З вентиляцією та генераторами на випадок відсутності електропостачання. Більше подробиць дивіться далі.

Обміняти посвідчення водія старого зразка на новий. Перевірити якість та швидкість надання послуг у сервісному центрі МВС — прийшов начальник обласної військової адміністрації Віталій Коваль. Змінити посвідчення вирішив і сам.

Нині ця послуга у сервісному центрі користується чималим попитом. Адже багато українців, зокрема з числа внутрішньо-переміщених осіб планують поїздки закордон. За словами очільника області, процес займає близько 20-ти хвилин.

Повномасштабна війна внесла свої корективи в роботу відомства. Прийом відвідувачів тут відновили ще в квітні. Нині за словами начальника сервісного центру — кількість талонів, для отримання послуг збільшилась. А кожен працівник щодня обслуговує близько 2-ох десятків клієнтів. А під час повітряної тривоги — роботу призупиняють. Та пропонують перечекати небезпеку у облаштованому тут укритті.

Укриття обладнане вентиляцією, необхідними меблями та розраховане на більш як 70 людей. Почали його облаштовувати від початку повномасштабної агресії — на момент відновлення роботи сервісного центру, воно було готове до використання за призначенням.

Із популярних послуг — також реєстрація та перереєстрація автомобілів. Від початку року в нашій області зареєстрували понад 34 тисячі нових транспортних засобів.