ЗМІ дізналися, коли РФ готує «приєднання» окупованих територій

ЗМІ дізналися, коли РФ готує "приєднання" окупованих територій

Фото: Соцмережі Виступ Путіна перед Федеральними зборами очікується 30 вересня

Законопроекти про входження окупованих територій до РФ можуть внести до Держдуми ввечері 28 вересня, а 30 вересня Путін може виступити з посланням до Федеральних зборів.

Росія може 30 вересня заявити про «приєднання» окупованих районів Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Про це у суботу, 24 вересня, повідомляють росЗМІ з посиланням на джерела у Держдумі.

Так, повідомляється, що законопроекти про входження окупованих територій до Росії можуть внести до Держдуми ввечері 28 вересня. Вони можуть розглядатися на позачерговому засіданні 29 вересня.   Крім того, росЗМІ повідомляють, що президент Росії Володимир Путін може виступити з посланням до Федеральних зборів 30 вересня.   «Буде протокольний захід 30 вересня», — розповів співрозмовник РІА Новости, зазначивши, що за рівнем його організації можна припустити присутність на ньому першої особи. Джерело не виключило, що цього дня президент виступить із посланням до Федеральних зборів.   Крім того, Рада Федерації 29 вересня може розглянути договір та закон про так зване «входження до складу Росії нових суб’єктів».   ЗМІ припускають, що депутатів та сенаторів, ймовірно, зберуть у Георгіївській залі Кремля, Путін звернеться до них за підсумками проведених «референдумів» на окупованих територіях, потім має бути підписання «договору» про «приєднання» цих територій. Можливий варіант, що Путін приїде до Держдуми.   Раніше повідомлялося, що на Херсонщину завозять людей із Криму для участі у «референдумі».   Більшість жителів південного сходу проти «приєднання» до РФ – опитування        

Джерело