Спікер парламенту Нової Зеландії зміг поєднати виконання своїх обов’язків із доглядом за немовлям прямо на робочому місці

Спікер парламенту Нової Зеландії Тревор Маллард вирішив допомогти з дитиною депутатові Таматі Коффі.

Спікер парламенту Нової Зеландії Тревор Маллард лише за один день став кумиром молодих батьків у всьому світі. Адже він упевнений, що симпатичне немовля не може перешкодити обговоренню навіть найбільш важливих законопроєктів. Маллард показав себе не тільки професійним політиком, але і чудовою нянею, інформує Ukr.Media.

Депутат парламенту Нової Зеландії Таматі Коффі нещодавно став батьком: малюка для нього та його партнера Тіма Сміта народила в липні сурогатна мати. Коффі взяв декретну відпустку, але у серпні вона закінчилася, і парламентарію довелося виходити на роботу. Отже, 21 серпня молодий батько з'явився у залі засідань разом зі своїм малюком. У колег це зовсім не викликало роздратування: навпаки, всі були раді знайомству.

"Приємно бачити малюка в палаті, і який же він красень!"

Спікер парламенту Тревор Маллард не обмежився компліментами і вирішив допомогти молодому батькові скоріше увійти в робочий ритм. А щоб дитина його не відволікала, політик на деякий час став для неї нянею.

Маллард вколисував дитину, годував її з пляшечки, грав з нею і при цьому не забував про свої основні обов'язки. Відео з незвичайного засідання палати стало в соцмережах дуже популярним.

Нова Зеландія ще минулого року подала всьому світу приклад особливого ставлення до дітей, батьків та політики. Прем'єр-міністр Джасінда Ардерна стала першим світовим політиком за 30 років, у якого з'явилася дитина під час перебування на посаді. Вона викликала справжній фурор, з'явившись зі своєю тримісячною донькою на засіданні генасамблеї ООН.

Причому Ардерна незабаром після пологів повернулася до роботи, а вдома з дитиною залишився сидіти її чоловік. Але не всі батьки можуть повністю присвятити себе дітям, і не у всіх під рукою опиняються такі помічники, як спікер новозеландського парламенту.