Переляканий «гауляйтер» Борової верещить, що ЗСУ затисли їх у кліщі

Скрін: Відео Сергій Агарков — переполоханий гауляйтер селища Борова, на яке зараз наступають українські воїни.

Сепаратист Сергій Агарков, відомий за участю в шоу «Україна має талант!», бігає по Боровій із камерою та марно сподівається, що окупанти «зможуть укрофашистів відігнати». 

Під час окупації частини Харківщини Сергію Агаркову нарешті вдалося дорватися до влади. Після ковтання цвяхів на всіляких шоу він став «головою Борівського територіального відділу військово-цивільної адміністрації Ізюмського району». Переляканий контрнаступом ЗСУ, Агарков зняв відео у селищі Борова, де жалівся на дії української армії. Разом з тим, він як мантру повторював слова про «звільнення росіянами» українських територій на лівому березі Дніпра, щоб заспокоїти самого себе.  

«Прапори перемоги у нас висять. Нас атакують із усіх боків, нас затисли у кліщі, але ми тримаємо оборону. Прапор Російської федерації перед адміністрацією, на жаль, адміністрація розбомблена тут, з того боку взагалі немає жодного цілого вікна. Якщо ми зможемо укрофашистів відігнати за Дніпро, усе засклимо, усе відремонтуємо, у нас все буде добре і ми налагодимо мирне життя», — розповів посіпака окупантів, який не згадує, що мирне життя було до початку війни.

Раніше повідомляли: Бєлгород чи в’язниця? Як склалася доля харківських гауляйтерів

Він показав вибите скло у вікнах різних будівель, зокрема бібліотеки, пенсійного фонду. При цьому Агарков не повідомив, що пошкодження — результат підриву росіянами мостів через річку Борова. 

«Якщо ми зможемо укрофашистів відігнати від Борової, будемо усе відновлювати… Ми тримаємося, ми тримаємо оборону по Осколу. Так, ми знаємо, що вони наступають з усіх боків. Я сподіваюся, що ми зможемо відстояти Борівський район. Мене не покинули, голова звільнених територій постійно зі мною на звʼязку, мої друзі з Ізюмського, Купʼянського району — так само… Поки ми тримаємося, атака йде з усіх боків — зліва, справа. Але, я сподіваюся, усе буде в нас у порядку і ми побудуємо мирне життя не лише у Борівському районі, а на території всієї Харківської області та не тільки — від Одеси до Чернігова ми маємо звільнити від укрофашистів, загнати їх за Дніпро та тримати оборону», — поділився своїми сепаратистськими фантазіями гауляйтер Борової, чиє керування скінчиться незабаром.

Нагадаємо, селище Борова, населені пункти, що межують з ним, та села на північ і схід від центру громади залишаються під окупацією. Днями російські загарбники підірвали мости через річку Борова в однойменному селищі.   

Як писав KHARKIV Today, Сергій Агарков — учасник шоу «Україна має талант», який ковтав вогонь та засовував у ніс 100-міліметрові цвяхи. Шоумен є у базі «Миротворець». Він — харківський сепаратист, учасник Антимайдану, у той час був керівником «Союзу народного єднання», ходив на зібрання під памʼятник Леніну з собачкою, а також став одним зі співавторів проєкту «Дорожна карта Новоросії». Наприкінці червня стало відомо, що окупанти призначили Сергія Агаркова «заступником голови адміністрації Балаклії». Через місяць він став «керівником адміністрації Борівської громади». 

Джерело