Помер репер Coolio — автор хіта 90-х Gangstas Paradise

Легендарному реперу було 59 років.

У середу, 28 вересня, помер відомий американський репер Coolio. 59-річний виконавець найбільш відомий завдяки пісні 90-х «Gangtas Paradise». Про це повідомив його давній менеджер Джарел Поузі. За словами джерела бездиханне тіло зірки було знайдено в будинку його друга, інформує Ukr.Media.

Також TMZ додав про обставини смерті Coolio, що його давній друг сказав, що він пішов у ванну, але через деякий час не прийшов. Зателефонувавши йому кілька разів, друг врешті-решт увійшов і знайшов Coolio лежачим на підлозі.

Була викликана бригада швидкої допомоги, яка після прибуття констатувала смерть на місці події. Вони підозрюють, що у нього зупинилося серце, хоча це поки не є офіційною причиною смерті.

Відзначимо, що Coolio придбав популярність на реп-сцені Лос-Анджелеса в 90-х, домігшись великого успіху, коли записав пісню «Gangstas Paradise» для фільму 1995 року «Небезпечні думки», в якому головну роль зіграла Мішель Пфайффер.

Потім "Gangstas Paradise" був номінований на премію» Греммі в категорії "Запис року" і "краще сольне реп-виконання", і Coolio виграв останню.

Источник