У Хмельницькому на 39 році життя помер відомий дитячий травматолог

2 жовтня, на 39 році життя зупинилося серце життєрадісної людини, кваліфікованого фахівця своєї справи, директора Чорноострівської районної лікарні Басараба Євгена Олександровича, йдеться у повідомленні Чорноострівської ОТГ.

Згадують про свого колегу й у Хмельницькій міській дитячій лікарні, де більшу частину свого життя працював Євген Олександрович і приймав сотні маленьких пацієнтів.

«Після важкої боротьби відійшов у вічність наш колега – лікар, керівник, людина із добрим серцем та щирою душею, Басараб Євген Олександрович. Пам‘ять про Вас назавжди у наших серцях…» – йдеться у дописі міської дитячої лікарні у соцмережі.

Крім Хмельницької міської дитячої лікарні Євген Басараб працював також черговим лікарем у травмпункті при дитячій лікарні. А з 2016 року очолював Чорноострівську районну лікарню.

«Євген Олександрович – був сучасним та вмілим керівником з творчим мисленням, який не визнавав безвихідних ситуацій, принциповим організатором, людиною з високим почуттям відповідальності та людяності. Неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Чорноострівської селищної ради, грамотами Хмельницької районної ради та адміністрації, грамотами Хмельницької обласної ради та адміністрації, а також Грамотою Верховної ради України.

Пішла з життя людина доброї душі, відкритого серця.

Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль втрати, що страшною звісткою торкнувся жителів громади, які знали, поважали та цінували Євгена Олександровича» – зазначають у Чорноострівській ОТГ.

З Євгеном Басарабом прощатимуться у рідній Вінниці завтра, 4 жовтня.

Джерело