Хлопчик із Слов’янська внаслідок обстрілів РФ втратив уже другу родину — Події

Хлопчик із Слов'янська внаслідок обстрілів РФ втратив уже другу родину - Події

Фото: t.me/UA_National_Police

12-річна дитина, яка єдина залишилася живою після влучення російського снаряда до приватного будинку в Слов’янську, йде на виправлення. Наразі хлопчик все ще перебуває у міській лікарні, але його життю нічого не загрожує. Про це повідомила радниця начальника міської військової адміністрації Слов’янська Світлана В’юниченко, повідомляє Суспильне.

— Хлопчик перебуває у лікарні. Його стан середньої тяжкості – переламані ребра. Загрози для життя немає, – розповіла В’юніченко.

Дитина отримала поранення та травми 10 жовтня під час чергового обстрілу Слов’янська російськими військами. Троє дорослих загинули, а дитину вибуховою хвилею винесло надвір. За інформацією В’юніченка, старша сестра разом із хлопчиком приїхали до Слов’янська у 2015 році з Бахмутського району. На той час вона була його опікуном, батьків вони втратили. Про них у чиновницької інформації немає.

— Сім’я, яка з ним була в будинку, це його сестра, яка була опікункою, її громадянський чоловік та мати чоловіка. Наразі вже є охочі всиновити дитину, — додала вона.

Під час нічних російських ракетних обстрілів Слов’янська Донецької області загинула родина – дві жінки та чоловік, а також жінка із сусіднього будинку. 12-річний хлопчик дивом вижив, його доправили до лікарні з переломами ребер.

Джерело