Жадан і Вакарчук говоритимуть про Україну в Харкові

Розмова відбудеться у п'ятницю.

Кількість місць для участі обмежена.

У п’ятницю 14 жовтня у Харкові відбудеться розмова Сергія Жадана зі Святославом Вакарчуком про Україну, цінності та філософію. Розмова буде продовженням проєкту «П’ятий Харків». Про це повідомили у Харківському літературному музеї.

«Проєкт «П’ятий Харків» продовжує своє життя. Після вересневого літературного фестивалю готуємо для вас низку цікавих зустрічей із письменниками, філософами, музикантами, публіцистами – людьми, які так чи інакше формують наратив нашого сьогодення, окреслюючи контури майбутнього», — розповіли у Літмузеї.

Щоб взяти участь у розмові, необхідно зареєструватися. Зробити це можна за посиланням тут. В електронній формі потрібно вказати електронну адресу, прізвище, ім’я та номер телефону. Захід проходитиме в Харкові, точне місце проведення повідомлять учасникам в листі підтвердження реєстрації за день до розмови — 13 жовтня.

Як писав KHARKIV Today, літературний фестиваль «П’ятий Харків» проходив з 23 по 25 вересня. Він був благодійним. Під час нього можна було пожертвувати гроші на підтримку Збройних сил України. Фестиваль складався з публіцистичної та мистецької частин. Для гостей фестивалю провели лекції, показали театральну виставу та представили концерти.

Джерело