На Буковині чоловік побив до смерті свого вітчима. ФОТО |

23.12.2021 13:00

До поліції надійшло повідомлення про те, що в Чернівцях помер 70-річний місцевий житель.

Виїздом на місце події слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції встановила, що чоловік помер у квартирі свого пасинка. Для з’ясування причин смерті, тіло чернівчанина правоохоронці направили на судово-медичну експертизу.

За висновками експертів смерть чоловіка настала внаслідок перелому щитоподібного хряща.

Співробітники поліції провели низку слідчо-оперативних дій, у результаті яких встановили обставини події та затримали особу причетну до вбивства. Ним виявився 34-річний пасинок померлого.

Правоохоронці з’ясували, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. Під час виниклого конфлікту пасинок наніс своєму вітчиму декілька ударів кулаками по голові та шиї. В наслідок отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські затримали правопорушника та  повідомили йому про підозру в скоєнні  кримінального правопорушення  за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання слідчих поліції та обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернівецькій області. 

Источник