Вийшли Soundcore Sleep A10: нові TWS-навушники для сну

Soundcore, один із брендів компанії Anker, яка випускає аксесуари для техніки, представив нові TWS-навушники Sleep A10. Однак головне призначення новинки не прослуховування музики, а моніторинг якості та тривалості сну. Навушники є прямим конкурентом Bose Sleepbuds II та інших моделей у цій невеликій категорії.

За бажанням у них усе ж можна слухати музику, але якість звучання буде нижчою, ніж у звичайних пристроях. Anker наголошує, що головна мета навушників — це створення сприятливих умов для сну. Що в них особливого? Розберемося разом із магазином Soundmag.

 

Soundcore Sleep A10 мають менші розміри, ніж звичайні вкладки, а спеціальна конструкція дає їм змогу краще прилягати до вух. Також компанія запевняє, що вони не спричиняють дискомфорту навіть якщо спати на боці. Навушники мають адаптивний алгоритм маскування, який відстежує навколишні звуки та регулює їхню гучність. Вони забезпечують шумозаглушення до 35 дБ.

Всередині Soundcore Sleep A10 містяться чутливі до низькочастотних звуків драйвери. Вони підсилюють білий шум та інші треки, які допомагають засинати. Усі вони доступні в застосунку Soundcore. Через це навушники є більш гнучкими, аніж Bose Sleepbuds II, у яких є лише декілька звукових налаштувань.

Застосунок Soundcore має й інше корисне призначення, а саме відстеження сну. У ньому можна дізнатися як його тривалість, а також окремо глибокої та швидкої фаз. Однак поки що його дані не синхронізуються з застосунками для здоров’я від Apple чи Google.

 

Soundcore Sleep A10 працюють на одному заряді до 10 годин. Вони зберігаються в спеціальному зарядному кейсі. Його ємності вистачає на додаткові 40 год. Також у комплекті з навушниками йдуть змінні амбушури. Вартість новинки — 179,99$.

Також Anker випустила Soundcore Liberty 4 та VR P10. Перші отримали по 2 драйвери в кожному навушнику для кращого звучання в порівнянні з попередньою моделлю. Вони здатні відстежувати частоту серцевих скорочень, що може бути корисним під час занять спортом.

Soundcore VR P10 — це навушники для геймерів із мінімальною затримкою, які також можна використовувати із пристроями віртуальної реальності. Вони під’єднуються до джерела двома способами: через Bluetooth або за допомогою спеціального ключа USB-C. Останній передає звук без затримок із використанням кодека LC3.

Перейшовши на джерело статті, ви можете дізнатися більше про навушники Soundcore Sleep A10.