За добу від обстрілів у Харківській області поранені троє людей

Ілюстративне фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today Постраждалих госпіталізували до лікарні.

Окупанти обстрілювали місто Вовчанськ, селище Дворічна та інші населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Куп’янського районів.

Внаслідок обстрілів поранені троє жителів Харківської області, пошкоджені приватні будинки, сталися пожежі. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Протягом доби з пораненнями госпіталізовано 45-річного чоловіка в Богодухівському районі, 54-річну жінку в Куп’янському та 56-річного чоловіка в Харківському районі», — розповів Синєгубов.

Як пише «Суспільне» з посиланням на голову Золочівської громади Віктора Коваленка, поранений 45-річний чоловік — мешканець прикордонного села Гур’їв Козачок. 

Окупанти обстріляли Гур’їв Козачок близько 13:00 21 жовтня. Чоловік займався польовими роботами, коли почався обстріл. Постраждалого госпіталізували до Харкова, він перебуває у середньому стані.

«Чоловік отримав поранення правого плеча та стегна, стан середньої тяжкості. Після надання першої допомоги його направили до лікарні у Харків», — сказав Віктор Коваленко.

Як писав KHARKIV Today, кількість постраждалих від обстрілу Київського району Харкова 21 жовтня збільшилася до 11. Одна людина перебуває у важкому стані.

Джерело