Ворог продовжив повітряні атаки об’єктів критичної інфраструктури, а також житлових кварталів

 

За добу зареєстровано три пожежі та дві надзвичайні події, які виникли в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

 

Так, о 09:04 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що окупанти влучили приватні гаражі в Первомайській громаді Миколаївського району.

 

Вдень руйнівні зусилля окупантів були направлені саме на об'єкти критичної інфраструктури. Так, в результаті ракетного удару, який завдано по електропідстанції загорілись трансформатори у Первомайському районі.

 

Майже одночасно зафіксовано влучання боєприпасу на території електропідстанції в Миколаївському районі. За результатами розвідки постраждалих немає, ступінь руйнування з'ясовують фахівці.

 

Вночі окупанти продовжили терор та завдали удару по складському приміщенню одного з підприємств у Миколаєві та по п'ятиповерховому житловому будинку в іншому районі міста.

 

Рятувальників про загоряння на складі, яке сталось в результаті обстрілу, сповістили о 02:06. О 02:50 пожежу ліквідовано на площі 100 кв. м.

 

Про влучання у п’ятиповерхівку Службу порятунку сповістили о 01:40.

 

На місце направлено відділення 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ. Рятувальники допомогли мешканням квартир у відкривання вхідних дверей, які були пошкоджені вибуховою хвилею. Під час розвідки встановлено, що зруйновано квартиру на п'ятому поверсі. Мешканець сусідньої квартири травмований уламками скла.

 

Також минулої доби зареєстровано 6 пожеж, які не пов'язані із веденням бойових дій.

 

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування протягом 22 жовтня 2 рази залучались для ідентифікації виявлених на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено 102 боєприпаси.