Популярний співак Емін втретє стане батьком

Дружина Еміна Агаларова, модель Олена Гаврилова, чекає дитину!

Емін Агаларов незабаром стане батьком втретє. Його нова дружина, Олена Гаврилова знаходиться «в положенні», інформує Ukr.Media.

Не минуло й року після їхнього весілля, як у деяких засобах масової інформації з'явилася інформація про вагітність Олени Гаврилової. За деякими даними, молода дружина Еміна Агаларова знаходиться на сьомому місяці вагітності.

Так ось чому вони так стрімко одружилися! Звістка про вагітність Олени Гаврилової багато що пояснює. У Еміна це буде третій малюк.

Дві перші дитини — сини від першого шлюбу з Лейлою Алієвої. Також Емін приймає активну участь у вихованні усиновленої Лейлою дівчинки.

Майбутнє весілля Еміна Агаларова з його дівчиною Оленою Гаврилової вразила багатьох шанувальників творчості співака. Вся справа в тому, що багато людей сподівалися на возз'єднання Еміна і Лейли. Емін не афішував майбутню урочисту подію з Оленою Гаврилової. Тому багатьох шанувальників шокувало, що Емін вирішив так поспішно одружитися.

Весілля Еміна і Олени Гаврилової по праву стало одним з найбільш шикарних і стильних урочистостей літа 2018. Ведучим заходу був відомий шоумен Андрій Малахов.

Все весілля було оформлене дуже ніжно і вишукано. За найскромнішими підрахунками таке весілля влетіло Еміну і його сім'ї в копієчку. Багато знаменитостей прийшли привітати нареченого і наречену. Серед знаменитостей-Крістіна Орбакайте, Григорій Лепс,Тіматі.

Ніхто не думав, що випадкове знайомство Еміна та Олени переросте в такі серйозні стосунки. Вони познайомилися в той період, коли Емін переживав розлучення з Лейлою. Ніхто з жінок не викликали в нього інтересу. Однак, Олені Гаврилової вдалося привернути увагу знаменитого артиста.

У Олени Гаврилової також є дитина-син. Хлопчик народився від бізнесмена Рустама Таріко. Альона і Рустам зустрічалися протягом довгого часу, однак, так і не узаконили свої стосунки. Рустам не захотів одружуватися на Олені.

Зараз же Еміна Агаларова і Олену Гаврилову варто привітати! Скоро у них буде чудовий малюк. Стать дитини пара поки тримає в таємниці. Як загалом і всі подробиці їх особистих відносин.

Источник