Анна Курнікова показала фото підрослих дітей від Енріке Іглесіаса

Пара разом вже більше двадцяти років.

Про непрості стосунки Енріке Іглесіаса і його батька, знаменитого співака Хуліо Іглесіаса, відомо давно. Свого часу синові довелося самому торити дорогу на велику сцену, а після, через ревнощі батька відмовитися від участі в престижному музичному конкурсі. Однак своїх дітей Енріке обожнює, народження двійнят Ніколаса і Люсі, а через два роки Маші, тільки зміцнило союз співака і тенісистки Анни Курнікової, інформує Ukr.Media.

Пара разом вже більше двадцяти років, за цей час преса знаходила масу приводів для їх розставання, тому інтрига з народженням малюків стала справжньою медійною сенсацією.

Енріке і Анна до останнього приховували, що незабаром стануть батьками. Вони не дуже охоче впускають у своє життя журналістів, але ті рідкісні знімки, що публікують щасливі батьки у своїх профілях, лише викликають зворушливе розчулення у користувачів.

Ось і зараз, з нагоди четвертого дня народження первістків, знаменита мама поділилася кількома фото іменинників. Чарівні малюки, попри достаток, виглядають абсолютно звичайними дітьми.

Користувачі звернули увагу, що ніяких пафосних святкових інтер'єрів і ультрамодних брендових речей в кадрі не спостерігалося. Однак була куди більш важлива деталь — діти виглядають веселими і абсолютно щасливими.