Як за 30 секунд зробити кислі мандарини смачними та солодкими

Що робити, якщо придбали несолодкі мандарини.

Зовсім скоро стартує період передноворічних турбот! А найпопулярніший фрукт в цей час, думаємо ніхто не буде сперечатися, це — мандарини, інформує Ukr.Media.

Турецькі, азербайджанські, єгипетські, вірменські — ринки завалені цими цитрусовими. І чим ближче до Нового року, тим більше буде мандаринів. Однак, далеко не кожен продавець може похвалитися якістю свого продукту.

А тому велика ймовірність купити несмачні і кислі мандарини. Вживати кислі цитрусові не надто велике задоволення, погодьтеся. Але ми не повинні засмучуватися, бо знаємо спосіб зробити кислі мандарини солодкими і смачними!

Перший спосіб, як зробити мандарини солодкими

Мандарини зриваються з дерева і упаковуються в південних країнах для транспортування в Україну ще зеленими. По дорозі цитрусові повинні дозріти. Але таке відбувається не завжди. Продавці, бажаючи не упустити вигоду торгують ними.

Але ж досить дати мандаринам полежати пару днів в теплому, а ще краще сонячному містечку і вони встигнуть дозріти.

А тому, якщо купили кислі мандарини — розкладіть їх на підвіконні на сонячній стороні і нехай полежать 2 — 3 дні. Цього часу буде цілком достатньо, щоб мандарини змогли дозріти і стати солодкими.

Другий спосіб: 30 секунд

Так-так, ми прекрасно пам'ятаємо, що обіцяли спосіб за 30 секунд, а не за кілька діб.

Як з'ясувалося, досить кислі і не дозрілі мандарини прибрати в мікрохвильовку на пів хвилини на максимальну потужність.

До речі, спосіб працює не тільки з кислими мандаринами. Можна аналогічним чином кислий виноград зробити солодким, або кислі апельсини.