Типи жінок, за якими божеволіють мільйонери

Які жінки розбурхують уми бізнесменів.

Як підкорити мільйонера? Бути тою дівчиною, в яку багатій закохається з першої зустрічі! Однією лише ефектною зовнішністю тут явно недостатньо, інформує Ukr.Media.

Тим дівчатам, які вирішили завоювати серця багатіїв, слід не просто бути красивими, а й завжди підтримувати зовнішні дані на вищому рівні, стежити за модою. Мисливиці за мільйонерами повинні розвивати себе, бути в курсі захоплень потенційного партнера, вміти вести бесіди на абсолютно різні теми.

"Розумниця, красуня, комсомолка"

Сильна цікава жінка приверне увагу будь-якого чоловіка, навіть найбагатшого. Кавалери люблять дам з розвиненими інтелектом і ерудицією.

Перший психотип — це така комсомолка, розумниця, красуня. Сильна цікава особистість. Таких люблять ті представники чоловічої статі, у яких дуже сильно розвинений інтелект, ерудиція. Такі дівчата начитані, вміють виступати в ролі приємного співрозмовника, постійно розвиваються, вчаться, удосконалюються, ходять на всякі курси особистісного зростання, навіть часом страждають синдромом відмінниці, займаються спортом, духовними практиками, дуже багато читають. Ці дівчата часто успішні в професії, і для них важливо, щоб партнер поруч був не просто багатий, але і високоінтелектуальний.

"Хоронителька вогнища"

Самотній мільйонер мріє про жінку, яка стане душею будинку, буде зустрічати його вечорами з роботи з посмішкою, із задоволенням виконувати свої обов'язки, будь то приготування їжі або створення затишку.

Така мила домашня фея, вона як живе полум'я в центрі будинку. Ця жінка — душа будинку, вогонь, який дарує тепло і світло. Свої обов'язки — приготування їжі, створення затишку, чистоти, прикраса житла — дама виконує із задоволенням. Вона прямо випромінює душевне тепло і спокій, дає кавалеру важливе почуття будинку. До таких чоловіки люблять повертатися ввечері.

"Жінка-свято"

Мільйонера здатна підкорити і жінка, разом з якою в його життя прийде свято, постійна феєрія.

"Жінка-свято" практично ніколи не відмовляє чоловікові в близькості, намагається не напружувати партнера емоційно, не обмежує його фантазії, іноді при цьому жертвує власним задоволенням. Ця дама не нав'язує свої бажання, є такою золотою рибкою для чоловіка — з нею завжди легко і весело. Найчастіше живе правилом "чоловік у всьому правий". Вона не схильна до занудства, з великою радістю приймає подарунки чоловіка, що теж дуже подобається представникам сильної половини людства.

"Фатальна красуня"

Фатальна красуня — необов'язково тендітна модель, типаж цієї підкорювачки мільйонерських сердець може бути абсолютно різний.

Не варто представляти фатальну красуню якоюсь тендітною моделлю, типаж у такої жінки може бути абсолютно різний. Це може бути і повненька блондинка з милим личком, і пекуча брюнетка, схожа на циганку або яка має іспанську зовнішність. Таким жінкам досить складно будувати відносини з одним партнером, часто вони крутять відразу декількома представниками сильної статі. Ці дами дуже подобаються чоловікам — завойовником. Як не дивно, нерідко володіють аналітичним складом розуму, дуже вміло аналізують поведінку кавалера, роблять правильні висновки і на підставі їх будують з ним подальші відносини. Ну і звичайно, яскрава помітна зовнішність — їх невіддільний атрибут.

"Бізнес-леді"

Мільйонер клюне на бізнес-леді — незалежну, самостійну, зайняту даму, якій важливо завжди і в усьому бути першою.

Бізнес-леді незалежна, самостійна, дуже часто зайнята. Вона постійно з кимось зустрічається по роботі, має широке коло спілкування і звикла всього домагатися сама. Їй важливо визнання її лідерських якостей, підлаштовуватися вона не готова. У підприємниці все є, здивувати її досить непросто. Є в цьому типі один підступ: такій жінці важливо бути завжди і в усьому першою. Їй найскладніше будувати відносини з чоловіками-лідерами, особливо якщо немає гнучкості характеру, але мільйонера така вумен привернути здатна точно.

"Сірий кардинал"

Ця жінка володіє природною мудрістю та інтуїцією і ніколи не змагається з партнером. Сірий кардинал знає, що у результаті чоловік виконає її ідеї, причому буде думати, що він був ініціатором.

Така жінка здатна врівноважувати пориви чоловіка своїм холодним зміїним чуттям. Вона бачить суть кожного, хто знаходиться поруч, відчуває найменшу небезпеку і вміє використовувати закономірності цього світу з вигодою для себе. Ця дама володіє природною мудрістю, інтуїцією і ніколи не змагається з партнером. Поруч з такою жінкою чоловік завжди відчуває себе номером один. Йому підсвідомо подобається видавати її ідеї за свої, а їй це і потрібно.

Источник