У деокупованому місті на Харківщині запрацювала міграційна служба на колесах

Фото: Міграційна служба Харківської області Мобільна група Міграційної служби почала роботу в Ізюмі.

Міграційна служба видає 14-річним мешканцям Ізюма ID-картки та відновлює усім іншим жителям втрачені під час окупації паспорти.

У звільненому від окупантів місті Ізюм у Харківській області відновила роботу Державна міграційна служба. Поки працює мобільна група. Про це повідомили на офіційній сторінці Facebook Головного управління Державної міграційної служби в Харківській області.

«Пріоритетним завданням мобільної групи є оформлення ID-картки вперше при досягненні 14-річного віку і відновлення втрачених або знищених під час російської агресії паспортів», — розповіли у ГУ Державної міграційної служби.

Раніше повідомляли: У ЦНАПах Харкова почали приймати заяви на компенсацію за прихисток переселенців

Мобільна група Міграційної служби в Ізюмі працює щочетверга і працюватиме до повного відновлення роботи підрозділу.

З вівторка 1 листопада в Ізюмі надаватимуть консультацію з питань забезпечення населення дійсними документами. Графік прийому: з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 15:00.

Дізнатися інформацію про послуги можна за номером телефону: +38(095)0452263 (Ізюмський відділ ГУ ДМС у Харківській області).

Фото: Міграційна служба Харківської області

Як писав KHARKIV Today, 14 жовтня у деокупованому місті Ізюм Харківської області відновили газопостачання. Газ отримали перші 500 родин.

Джерело