Родина з дитиною загинула на Харківщині. Чоловік приніс додому невідомий предмет

Фото: Лозівська міськрада Вибух стався у селі Лозівської громади далеко від лінії фронту.

Невідомий предмет, який вибухнув, приніс додому чоловік.

За попередньою інформацією, внаслідок вибуху невідомого предмета на подвір’ї будинку в селі Федорівка Лозівської громади загинула вся родина — батько, мати та маленька дитина. Це сталося в суботу 29 жовтня. У результаті вибуху на подвір’ї утворилася велика вирва, будинок сім’ї вщент зруйнований. Триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини. Про це повідомили у Лозівській міській раді.

«Вибухонебезпечний предмет на територію свого подвір’я приніс господар. Тим самим чоловік наразив на смертельну небезпеку усю свою родину», — зазначили у Лозівській міськраді з посиланням на начальника Лозівського управління Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області Віктора Мусієнка.

Голова Лозівської громади Сергій Зеленський зібрав нараду з приводу надзвичайної події у Федорівці.

У Лозівській міськраді нагадують: наближатися до вибухонебезпечних та підозрілих предметів не можна. Необхідно негайно повідомити про них рятувальникам або поліцейським. Зробити це можна за номерами телефонів — 101 або 102.

UPD. Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області, загиблі — це 47-річний чоловік, його 35-річна дружина та 4-річна донька. За попередньою інформацією, розірвався фрагмент ракети С-300.

«Попередньо встановлено, що чоловік знайшов в полі неподалік села нерозірваний фрагмент ракети С-300. Приніс його на подвір’я за місцем мешкання, де він здетонував», — розповіли в поліції.

Слідчі внесли інформацію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою «нещасний випадок» Кримінального кодексу України.

Фото: ГУ НП у Харківській області

Як писав KHARKIV Today, вибух на подвір’ї будинку в селі Федорівка Лозівської громади стався 29 жовтня. На той час на місці вибуху було знайдено тіло жінки. Будинок знаходився на краю села, тому інші домівки не постраждали.

Джерело