Відбулося засідання із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення та інфраструктури у осінньо-зимовий період

 

У середу, 2 листопада, під головуванням начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма відбулось засідання регіонального штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення та інфраструктури у осінньо-зимовий період 2022/2023 року.

 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

 

У засіданні взяли участь перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, заступник начальника ОВА Валентин Гайдаржи, керівники структурних підрозділів ОВА, силових структур, комунальних установ (підприємств) та начальники районних військових адміністрацій.

 

Під час засідання розглянули питання стану готовності техніки, створення запасів пально-мастильних матеріалів, посипочного матеріалу, сил і засобів для запобігання виникнення та ліквідації надзвичайних ситуацій у складних погодних умовах осінньо-зимового періоду.

 

Також обговорили вжиття заходів із запобігання дорожньо-транспортних пригод в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду з урахуванням відсутності вуличного освітлення.

 

Крім того, до обговорення було винесене питання щодо стану готовності органів управління, сил та засобів Миколаївської міської територіальної громади до реагування у складних погодних умовах.

 

На завершення прийняті рішення та надано відповідні розпорядження до виконання.

 

Підбиваючи підсумки, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім зазначив, що всі складові роботи, направленої на недопущення виходу ситуації з-під контролю, в комплексі, повинні забезпечувати необхідний рівень безпеки у регіоні.