На Київщині вислухав вирок суд нелюд, який побив до смерті власну 52-річну матір | Події

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Кагарлицького відділу Обухівської окружної прокуратури суд визнав мешканця Київщини винним у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої.

У суді прокурори довели, що 32-річний чоловік, який неодноразово раніше притягувався до кримінальної відповідальності, після звільнення з місць позбавлення волі перебував на утриманні матері. Він зловживав алкогольними напоями та часто влаштовував вдома зі своєю матір’ю сварки, в ході яких застосовував насильство до неї.

Так у лютому 2021 року в одному з сіл Ржищівської об’єднаної територіальної громади між засудженим та його матір’ю в черговий раз виник конфлікт на побутовому ґрунті. Він завдав матері чисельні удари руками й ногами по голові та іншим частинам тіла. Від множинних переломів і травми грудної клітки 52-річна жінка померла на місці злочину. 

Не зважаючи на невизнання вини та відсутність каяття в діях чоловіка, прокурори повністю довели його винуватість у скоєнні інкримінованого злочину. Суд погодився з доводами сторони обвинувачення та призначив чоловікові покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

За матеріалами Київської обласної прокуратури

Источник