Дружбі кінець — Дженніфер Еністон вимагає від Пітта 100 мільйонів доларів

Бред Пітт знову зрадив колишню.

Після розставання з Бредом Піттом Дженніфер Еністон знайшла в собі сили рухатися далі і відпустити минуле. З колишнім вони навіть налагодили непогані стосунки. Дженніфер Еністон і Бред Пітт зараз, здавалося, тепло спілкуються. Але недавній вчинок Пітта змусив сумніватися в цьому. Як він засмутив свою колишню дружину і чому тепер Джен вимагає від нього кругленьку сум, розповімо далі, інформує Ukr.Media.

Дженніфер Еністон і Бред Пітт зараз: чому їхня дружба під питанням

Бред Пітт налагодив своє життя після гучних розставань зі знаменитими обраницями. Він отримує нові ролі, а, крім кіно, пробує себе і в інших видах мистецтва, наприклад, скульптурі. Є у Пітта і успішні бізнес-проекти, які також приносять чималий дохід.

Однак такий успіх актора затьмарює те, що на деякі його активи претендує Анджеліна Джолі. Цікаво, чи настане той момент, коли Енджі і Бред перестануть судитися? Але, схоже, скоро Пітта чекають розгляди не тільки з Джолі. Претензії до нього з'явилися і у Дженніфер Еністон. Актриса хоче, щоб Бред виплатив їй 100 мільйонів доларів!

У західній пресі неодноразово писали про те, що у Пітта і Еністон хороші відносини. Вони не ворогують, а, навпаки, спілкуються як давні друзі. Ходили чутки, що вони навіть можуть знову зійтися. Звичайно, після того, що сталося недавно це малоймовірно.

Виявляється, Бред Пітт збирається продати продюсерську компанію Plan B. Її він заснував разом з Дженніфер Еністон. Актриса багато в чому допомогла Бреду, щоб компанія рухалася вперед. Це було спільне дітище знаменитостей. Але зараз Бред навіть не сказав Джен про свої плани щодо продажу компанії. Такий вчинок став несподіванкою для актриси.

Зрада Бреда

Варто прояснити деякі моменти. Компанія Plan B після розлучення Еністон і Пітта залишилася за останнім. Джен не претендувала на неї. Компанія багато для неї значила, тому Еністон продовжила частенько допомагати Пітту з новими проектами в Plan B. Компанією можна пишатися, адже вона випускала навіть оскароносні фільми. Серед успішних проєктів "12 років рабства", "Відступники", "Місячне світло" та інші картини.

"Технічно проєкт був переданий Бреду, але Дженніфер багато років виступала в якості фактичного консультанта, коли потрібно було підкидати ідеї для проєктів, великі інвестиції або бізнес-рішення", — ділиться приятель Дженніфер Еністон.

Зараз вчинок Бреда Джен розцінює як зраду. І справа навіть не в тому, що він вирішив продати компанію, а в тому, що не сказав про це актрисі, не порадився, не попередив. Бред прекрасно знав, що для Дженніфер означає Plan B.

Дженніфер Еністон вимагає 100 мільйонів доларів

Раз вже Пітт вирішив продати компанію, то тепер Дженніфер Еністон вимагає, щоб після цього він виплатив їй 100 мільйонів доларів. Приятель актриси зізнається, що для Джен важливі не стільки самі гроші, скільки справедливість. Актриса теж вклалася в заснування компанії, в її просування і успіх. Тільки з поваги до Бреда вона не стала судитися за компанію раніше. А зараз Пітт міг би проявити повагу і до Джен.

"Всього кілька років тому Дженніфер і Бред проводили мозковий штурм проєктів і сценаріїв для компанії, але тепер з'ясувалося, що Пітт вже досить давно готує цю угоду. Джен боляче, що її застали зненацька і залишили в невіданні", — розповідає друг актриси про її емоційний стан.

Слід зауважити, що за продюсерську компанію Бред виручить в десятки разів більше грошей, ніж від нього вимагає Еністон. Тобто за внесок Дженніфер в компанію це цілком справедливо. "Якщо Бред хоче вчинити правильно з Джен, він залізе в кишеню і випише їй чек на 100 мільйонів, що буде краплею в морі, якщо цей продаж відбудеться", — резюмує приятель Еністон.

Источник