Аварійних відключень електрики в Харківській області сьогодні не буде

Фото: KHARKIV Today Графіки відключень обіцяють зробити більш комфортними.

8 листопада в Харківській області не буде аварійних відключень електроенергії.

Діятимуть планові графіки відключень, які були складені ще минулого тижня. Про це повідомили в «Укренерго». Без світла на кілька годин залишаться споживачі у місті Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях.

Найважча ситуація в галузі енергетики склалася в Харківській та Київській областях. Про це в ефірі телемарафону повідомив голова правління  «Укренерго» Володимир Кудрицький. Дефіцит потужностей в цих регіонах перевищує 1 тисячу мегаватт.

«Ми зараз працюємо над тим, щоб  покращити ситуацію в мережі як в Києві і області, так і в північному регіоні, який складається з Харківської, Сумської та Полтавської областей. Я думаю, що треба потерпіти кілька днів для того, щоб відчутні полегшення були для споживачів, щоб графіки відключень стали більш комфортними», — сказав Кудрицький.

За його словами, якщо не буде нових обстрілів об’єктів інфраструктури, то до кінця тижня ситуація покращиться, і графіки відключення стануть більш комфортними. 

Джерело