15 «гoлих» виходів зірок, які вразили нас в 2017 році

Ні краплі сорому.

Актриси і інші зірки шоу-бізнесу не звикли соромитися носити скромні вбрання, адже в пристойній сукні можна залишитися непоміченою і вся увага преси і спалахи фотокамер будуть спрямовані на більш сміливих колег по цеху, які не побоялися оголити своє тіло, вибравши куди більш відвертий наряд, передає Ukr.Media. Сьогодні ми хочемо показати вам, найзапам'ятавшіся, «голі» виходи зірок, які вони здійснили в 2017 році.

Белла Хадід

Всупереч очікуванням громадськості в 2017 році королевою «голих» суконь стала не Кім Кардашьян, а Белла Хадід! У самому відвертому вбранні 21-річна супермодель відзначила своє повноліття, але одним виходом справа не обмежилася…

… Белла також вигуляла сукні Dior з прозорим ліфом…

… і вкрай провокаційний «голий» комбінезон з відкритою спиною, який одягла на щорічний Бал Інституту костюма.

Кім Кардаш'ян

Але, звичайно ж, наша підбірка була б неповною без Кім — зірка реаліті-шоу також не раз приміряла відверті образи, а один раз і зовсім вийшла у світ в прозорих легінси, бра і шкіряному піджаку. З — стабільність.

Дженніфер Лопес

Вірна собі і Дженніфер Лопес, яка увійшла в наш топ двічі завдяки блискучому прозорому платті поряд з безліччю вирізів…

… і чорного плаття, виразно показуюче нелюбов зірки до нижньої білизни.

Кендалл Дженнер

На Met Gala 2017 не тільки Белла Хадід з'явилася у відвертому вбранні — її близька подруга і колега по модельному цеху Кендалл Дженнер з'явилася практично голою в блискучій сукні-сітці.

Хейлі Болдуін

Ще одна знаменита прихильниця «голих» виходів — модель Хейлі Болдуін. Правда,її образ викликає питання не тільки з-за мереживного комбінезона,  який не приховує буквально нічого, але і з-за несподіваного доповнення у вигляді оксамитових чобіт.

Кара Делевінь

Кара Делевінь також «розписалася» у любові до прозорих нарядів — на прем'єру нового фільму зі своєю участю модель і актриса прибула в футуристичному і досить провокативному образі.

Емілі Ратажковски

Емілі Ратаковски в принципі рідко з'являється в закритих нарядах, тому її присутність у нашій добірці було більш ніж очікуваним. Особливо після появи в комбінезоні з чорного мережива, декорованому пишним шлейфом з оборками.

Хайді Клум

Шанувальники Хайді Клум за останній рік не раз критикували свою улюбленицю за надмірну любов до оголення. А найбільш суперечливим чином моделі стало золоте плаття-сітка з величезним вирізом на грудях.

Ешлі Грем

Модель plus size Ешлі Грем давно довела, що завжди готова до модних експериментів,в тому числі і до відвертих виходів — дівчина то ділиться знімками в микробикини, то позує в латексі, то гуляє в «голих» сукнях. «П'ятірка» за сміливість, Ешлі!

Блек Чайна

А ось цей вихід екс-коханої Роба Кардашьяна Блек Чайний ми обрали за те, що він виявився самим… скромним!

Кендіс Свейнпол

Афтепаті шоу Victoria's Secret в 2017 році запам'яталося всім цілим парадом «голих» нарядів, але наш фаворит — Кендіс Свейнпол, чия сукня тримається на своєму місці лише дивом.

Леді Гага

Так, сукнею вбрання Леді Гаги не назвати, але ми не могли не включити його в список«голих» (і очевидно чому!).

Источник