Оля Полякова призналася, за що їй соромно досі

Артистка розповіла, як брехала знайомим на Новий Рік.

Співачка Оля Полякова поділилася, за який вчинок вона досі себе соромить. Про це вона відверто розповіла за лаштунками "Новорічної Маски", інформує Ukr.Media.

Артистка розповіла, як багато років тому, на початку свого творчого шляху, вона відзначала Новий рік вдома з сім'єю, коли артисти святкували його на корпоративах. Олі було соромно зізнатися, що у неї немає новорічних концертів, тому вона пішла на хитрощі.

"Коли я ще не була такою великою зіркою, відзначала Новий рік вдома з чоловіком і дочкою Машею, а всім друзям сказала, що у мене робота. Всім збрехала. Люди дзвонили, щоб привітати, а я не відповідала, тому що мене не повинно бути вдома", — згадує Полякова.

Співачка зазначила, що вона пішла на вигадку, бо сама хотіла б святкувати на корпоративах. Зараз же їй навпаки не вистачає часу на сім'ю.

"Я завжди кажу, що люди формують своє майбутнє самостійно. А це був останній рік, який я зустрічала вдома. Далі пішли гастролі, концерти та корпоративи. Зараз навіть хочу домашнього свята, але не виходить. Але цей смішний випадок згадую досі! Геніально!", — зазначила Оля.

Також Полякова додала, що вважає себе ідеальною людиною.

"Розумієте, я не хотіла обманювати людей, просто мені так хотілося концертів. Навіть Віктор Павлік співає, а я вдома сиджу. Ну що це таке?" — підсумувала зірка.