Активісти вимагали у МЗС Німеччини відповісти, що не так з сучасною дипломатією

Українські активісти з об’єднання молодих українців у Німеччині — Vitsche — разом з іранськими, грузинськими, сирійськими друзями провели 16 листопада акцію перед МЗС ФРН у Берліні на тему «What’s wrong with diplomacy?» («Що не так з дипломатією?»).

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Темою акції стало «What’s wrong with diplomacy?» («Що не так з дипломатією?»). Організатори переконані, що міжнародні інституції, такі як G20 (а по факту G19), ООН, МАГАТЕ, Червоний Хрест не можуть впоратися зі завданнями, для вирішення яких були створені.

«Ми вимагаємо реорганізації дипломатичних відносин міжнародної спільноти, оскільки вони не працюють. Ми це бачимо по ситуації в Україні: міжнародна спільнота не може вплинути на те, що росія продовжує вбивати, гвалтувати катувати наших рідних і близьких. Місія МАГАТЕ, яка мала б слідкувати за ядерною безпекою, не впоралася з цим завданням, Міжнародна організація Червоного Хреста не впоралася зі своїм завданням, не допоміг людям у Маріуполі, Херсоні та інших місцях», — говорили організатори.

Активісти провели акцію перед німецьким МЗС // Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Источник