У Києві затриманий наркодилер дарма запропонував хабар поліцейському | Події

26-річний місцевий мешканець намагався підкупити поліцейського, щоб він закрив кримінальне провадження відносно нього.

Слідчі слідчого управління поліції Києва за оперативного супроводження працівників Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та за процесуального керівництва Київської міської прокуратури задокументували надання неправомірної вигоди 26-річним киянином дізнавачу Подільського управління поліції. У такий спосіб фігурант намагався уникнути кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

У вересні цього року поліцейські Подільського управління поліції викрили раніше судимого за вчинення наркозлочину місцевого мешканця, який зберігав амфетамін. Відносно порушника було розпочато кримінальне провадження.

Фігурант вирішив уникнути відповідальності за скоєний злочин, тож надав дізнавачу 10 000 гривень за закриття кримінального провадження. Зловмисника було затримано під час передачі коштів правоохоронцю.

Наразі фігуранту оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України — пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

Источник