Ембер Херд і Ілона Маска застали за поцілунками

Ембер Херд і Ілон Макс розлучилися п'ять місяців тому, заявивши, що вони залишилися друзями. Однак, схоже, пара знову разом. Принаймні, про це свідчать знімки, зроблені днями.

На початку серпня 2017 року Ембер Херд і Ілон Маск вирішили поставити крапку в романі, передає Ukr.Media. За чутками, ініціатором розриву став мільярдер. У пресі судчали, що пара розлучилася через те, що актриса занадто провокаційно вела себе і була налаштована несерйозно по відношенню до бізнесмена, тому він прийняв рішення піти різними шляхами.

22 грудня Ембер і Ілон були помічені в одному з ресторанів Лос-Анджелеса, де вони обнімалися і цілувалися.

Варто відзначити, що в листопадовому номері Rolling Stone бізнесмен розповів про пошук нової дівчини. В інтерв'ю він також зізнався, що був по-справжньому закоханий в актрису. Чоловік додав, що розставання для нього пройшло болісно, але незважаючи на це, він не хоче бути самотнім, тому зараз його статус "в активному пошуку".

До речі, щоб просто прояснити галас, який підняли ЗМІ в минулі вихідні: нехай ми з Ембер більше і не разом, але ми як і раніше друзі та близькі люди, які люблять один одного. Стосунки на відстані, коли у обох партнерів є серйозні трудові зобов'язання, — це завжди складно. Але хто знає, що чекає нас у майбутньому…

Источник