У Хмельницькому районі сталося три ДТП – травмувалось четверо осіб

22 листопада близько 14:15 години на автодорозі сполученням «Хмельницький — Волочиськ» поблизу с. Грузевиця 34-річний водій, керуючи автомобілем «Рено», допустив з’їзд у кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 63-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження і у важкому стані була госпіталізована до Хмельницької обласної лікарні, інформують у поліції.

Інша ДТП сталася близько 19:20 години в селі Копистин. Між автомобілем «Део» під керуванням 25-річної місцевої жительки та автомобілем «Форд», за кермом якого перебував 35-річний чоловік, відбулося зіткнення. Внаслідок аварії водійка «Део» та її 30-річний пасажир отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася у Волочиську. Близько 17:00 години по вул. Незалежності 68-річний водій автомобіля «Dacia» здійснив наїзд на 36-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП остання отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до Волочиської багатопрофільної лікарні.

Джерело