У Хмельницькій ОВА узгодили обсяги субвенції для 5 підприємств тепло та водопостачання

У Хмельницькій ОВА відбулось засідання Територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах

Цього разу на засідання були запрошені представники підприємств, які подали заяви на узгодження заборгованості з різниці в тарифах на послуги тепло-, водопостачання та водовідведення.

Як і вимагається постановою, подані підприємствами області розрахунки обсягу заборгованості з різниці в тарифах розміщені на сайті обласної військової адміністрації та НКРЕКП.

Відтак, комісія розглянула подані розрахунки обсягу заборгованості з різниці в тарифах, утвореної після 1 червня 2021 р. станом на 1 липня 2022 р., від п’яти таких підприємств. В ході роботи учасники комісії заслухали керівників підприємств, розглянули подані ними заяви, розрахунки обсягу заборгованості та підтвердні документи.

За результатами обговорення комісія узгодила подані обсяги по всіх 5 підприємствах на загальну суму 71,99 млн грн. На основі суми, визначеної Територіальною комісією, Мінрегіон розглядатиме питання про надання відповідної субвенції.

Нагадаємо, на попередньому засіданні комісія узгодила подані обсяги по 9 підприємствах теплопостачання області на загальну суму 353,6 млн грн.

Джерело