Чому нові фото Шайло Джолі-Пітт засмутили фанатів

Шайло, яка переживає війну батьків, здається, в депресії.

Не багатьом парам після розлучення вдається зберегти нормальні відносини. Ось і в житті Анджеліни Джолі і Бреда Пітта пристрасті тільки розпалюються. Колишнє подружжя досі воюють у суді. А від цього страждають їхні діти… у західній пресі ходять чутки, що дочка Джолі і Пітта Шайло на тлі того, що відбувається між батьками переживає не найкращі часи. 16-річна дівчина, здається, в депресії. І нові знімки Шайло, які просочилися в Мережу, тільки підтверджують це, інформує Ukr.Media.

Як дочка Джолі і Пітта Шайло переживає війну батьків

Шайло і власних проблем в житті вистачає. Дівчина довгі роки перебувала в пошуках себе. Навіть замислювалася над тим, щоб змінити стать. Шайло ходила з короткою стрижкою, носила одяг, який в стереотипному розумінні більше підходить хлопчикам, і просила називати її Джоном.

Пізніше фанати, які не приймали позицію дівчинки, могли ненадовго порадіти. Шайло пережила нову трансформацію і стала більш жіночною. У гардеробі дівчини з'явилися сукні, а на червоні доріжки з матір'ю вона почала виходити з зачіскою і макіяжем. Крім того, Шайло знайшла себе в танцях.

Але зараз, схоже, дочка Джолі і Пітта переживає депресивний період. До неї знову повернувся стиль пацанки: спортивні костюми, безформні джинси і бувалі футболки. Шайло, яка і так по натурі інтроверт, почала ще більше віддалятися від соціуму. Нещодавно її, самотньо блукаючу, бачили на вулицях Лос-Анджелеса. Знімки папараці не вразили шанувальників сімейства Джолі-Пітт.

Шайло була в похмурому чорному костюмі, що складався з худі і спортивок. На обличчі дівчини була захисна маска, а на голову вона накинула капюшон. Шайло ніби хоче втекти від усього світу. Також користувачі відзначили її безрадісний вираз обличчя. "Якби вона йшла в такому вигляді радісна, на обличчі було б помітно, що дитина цвіте і пахне. Тут же повне перевантаження. Це якесь занурення в себе", — коментують користувачі.

"Як хоче, так і ходить"

Звичайно, не всі критикують Шайло за зовнішній вигляд. Ми, втім, теж дотримуємося думки, що це особиста справа кожного. Дівчатка не зобов'язані ходити в сукнях принцес і мило посміхатися оточуючим. "Просто йде дитина у своїх справах. Необов'язково постійно посміхатися", "16-річна дівчинка що, неодмінно повинна виходити одягненою як сестри Кардашьян для фотосесії?", "Що за вигадки? Як хоче, так і ходить", "одягнена вона звичайно для підлітка, правда, трохи похмуро. Але чорний колір і оверсайз же зараз в моді. У чому проблема-то?"- виступають багато на захист Шайло.

Напевно, для багатьох Шайло просто відразу асоціюється із зірковою матір'ю. Анджеліна навіть не на червоних доріжках намагається виглядати елегантно і жіночно. Але Шайло не Анджеліна. У дівчинки свій шлях і свій стиль.

Источник