Зірки, які обрали чоловіків значно молодше і знайшли справжнє щастя

Вони не бояться осуду, адже поруч з молодими бойфрендами відчувають себе коханими і щасливими.

Різниця у віці в 10, 15 і навіть 20 років у закоханих нікого не дивує, якщо чоловік в парі старше. Але іноді і жінки вибирають партнерів значно молодше за себе. Їх засуджують, обговорюють і заздрять, але ці знаменитості не втомлюються повторювати: з юними шанувальниками вони знайшли справжнє щастя, інформує Ukr.Media.

Кейт Бекінсейл

Актриса довгий час була одружена з режисером Ленм Уазманом, але відносини розпалися, а Кейт вирішила, що роман з чоловіками молодше за себе можуть подарувати їй другу юність. Обранцем актриси став 26-річний Піт Девідсон, той самий комік, який покорив серця Селени Гомес, Аріани Гранде і Кім Кардашьян.

Розлучившись з Пітом, Кейт закрутила роман з музикантом Гуді Греймсом, який молодший Бекінсейл на 24 роки. Здається, пара абсолютно щаслива і різниця у віці їх абсолютно не бентежить.

Шер

Співачка в різний час підкорювала серця Тома Круза, який на 16 років молодший за неї, Вела Кілмера — тут різниця у віці 14 років. Але лише один чоловік так сильно зацікавив Шер, що вона була готова відправитися до вівтаря. Ним став телеведучий Тім Медвест. Те, що він був молодшим на 24 роки, зірку не бентежило. Правда, до офіційного шлюбу відносини так і не дійшли.

Хайді Клум

Топ-модель здавалася ідеальною дружиною: її шлюб зі співаком Сілом здавався зразковим. Але в 2012 році пара розпалася, а Хайді заявила, що більше не збирається виходити заміж. Майже 4 роки вона зустрічалася з бізнесменом Віто Шнабелем, який молодший за неї на 13 років. А після розриву познайомилася з популярним співаком і солістом групи Tokio Hotel Томом Каулітцем.

Молоду людину не бентежила різниця у віці з коханою в 17 років: він зробив Хайді пропозицію, і вона відповіла згодою.

Мадонна

Про любов співачки до молодих бойфрендів складають легенди. Сама ж зірка впевнена, що поруч з юними обранцями відчуває себе молодою і повною сил. У нескінченній низці коханих зірки були манекенники, хореографи і музиканти: 26-річний Абубакр Сумахоро, 26-річний Тимор Стеффенс, 30-річний Брахім Заібат, 23-річний Хесус Лус. А нещодавно Мадонна розлучилася з 27-річним танцюристом її шоу-балету, Ахламаліком Вільямсом. Молода людина молодша за свою обраницю на 34 роки.

Кортні Кокс

Зірка серіалу "Друзі" після розлучення немов помолодшала: може, секрет в тому, що тепер поруч з Кортні музикант Джонні Макдейд. Він молодший за Кортні на 15 років, але запевняє, що ніколи не зустрічав жінку, з якою настільки щасливий.

Тільда Свінтон

Найнезвичайніша актриса Голлівуду щаслива в шлюбі з чоловіком, який молодший за неї на 17 років. Сандро Копп називає Тільду своєю музою, він упевнений, що домігся успіху тільки завдяки прекрасній дружині.

Источник