Підприємці Нововолинська сплатили понад 35 мільйонів гривень податків до міського бюджету | Новини Нововолинська

Підприємці Нововолинська сплатили понад 35 мільйонів гривень податків до міського бюджету | Новини Нововолинська

Господарюючі суб’єкти-спрощенці Нововолинська у січні-жовтні 2022 року сплатили до міського бюджету 35,8 мільйона гривень єдиного податку.

Надходження єдиного податку в місті на 14,3 відсотка перевищують аналогічні показники торік. Про це повідомляє пресслужба управління ДПС Волині.

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до бюджету громади сплатили підприємці – фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування в Нововолинську. Їх внесок – 32.3 мільйона гривень єдиного податку.

Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету майже 2,7 мільйона гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет на 706 тисяч гривень єдиного податку.

Успішна протидія військовій агресії ворога вимагає бездоганної податкової дисципліни. Тож, ДПС просить усіх платників, які провадять діяльність, своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів. 

Нагадаємо, що представникам підприємництва податкова служба пропонує зручний та сучасний дистанційний формат спілкування та звітування через Електронний кабінет.

Щодо фізичних осіб, які раніше здійснювали підприємницьку діяльність без сплати податків, то саме зараз можна скористатися правом на податкову амністію, – нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

До 1-го березня 2023 року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, має право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, детальну інформацію можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Джерело