Маленький хлопчик став мером міста у США, і це не жарт

Малюк обіцяв, що працюватиме на благо людей і, звичайно ж, буде слухатися маму з татом.

У США немовля стало мером міста Уайтхолл, і це не жарт. Дитині немає ще й року, але це не завадило йому зайняти високий пост і навіть принести присягу. Більш того, крихта-чиновник пообіцяв, що працюватиме на благо людей і робити їх життя кращим. І, звичайно ж, слухатися маму з татом, інформує Ukr.Media.

Чарльз (Чарлі) Макмиллиан з міста Уайтхолл, штат Техас, ще недавно святкував сьомий місяць після народження, але тепер у нього не буде часу на розваги. Хлопчик нещодавно вступив на посаду мера і тепер всі свої сили спрямовувати на заняття політикою і поліпшення якості життя людей.

Маленький Чарлі вже встиг пройти всі процедури, необхідні для призначення. На церемонії інавгурації, за якою спостерігали майже 150 жителів міста, дитина прийняла присягу і пообіцяла, як пишуть журналісти, чесно виконувати покладені на неї обов'язки.

Під девізом «Зроби Америку знову доброю» Чарлі (вірніше, його батьки) розповів присутнім, що обіцяє бути дружелюбним з іншими дітьми на ігрових майданчиках, роздавати печиво пожежникам, лагодити гравійні дороги і слухатися маму і тата.

До речі, батьки хлопчика — прийомні. Їх звуть Чед і Ненсі, і вони разом з дитиною стояли на трибуні, адже сам мер поки ще не навчився тримати рівновагу і говорити. Втім, це не завадило йому отримати гучні овації.

Якщо вам цікаво, як малюк потрапив на таку високу посаду, то все просто. В Уайтхоллі вакансія мера щорічно виставляється на аукціон, а гроші, отримані з торгів, йдуть на благодійність. У 2019 році саме сімейство Макмиллиан запропонувало найвищу ціну.

Хоча місто опинилося в руках дитини, жителі зовсім не проти. До того ж, Чарлі допомагатимуть і інші, більш досвідчені чиновники. Наприклад, Джош Фульц:

"Ми перебуваємо в скрутному періоді історії нашої країни, і мер Чарлі допомагає повернути людям віру в доброту".