У Запоріжжі поліція вилучила у затриманого автовикрадача кілька одиниць зброї. ФОТО | Події

До чергової частини Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення від 23-річного мешканця Дніпровського району міста про незаконне заволодіння його автомобілем.

Виявилось, що заявник мав намір продати «mitsubishi Outlander». Оголошення про продаж розмістив у різноманітних соціальних мережах. 4 грудня під час огляду транспортного засобу потенційний покупець, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, змусив власника вийти з автівки, та скрився на ній у невідомому напрямку.

Для оперативного встановлення місцезнаходження автомобіля та затримання його викрадача негайно були орієнтовані всі діючі наряди.

В результаті оперативних заходів впродовж декількох годин поліцейські розшукали викрадений автомобіль. Зловмисник залишив його у приватному секторі Дніпровського району.

Швидко встановили й особу фігуранта. Ним виявився 23-річний дніпрянин, який тільки минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за низку тяжких злочинів.

За силової підтримки спецпризначенців БПОП правоохоронці провели обшук за місцем мешкання зловмисника. У його квартирі поліцейські виявили брелок сигналізації від викраденого автомобіля, запал гранати УЗРГМ-2, корпус гранати Ф-1, 10 набоїв різного калібру, три пістолети та різноманітні сувенірні гроші.

Все вилучене направлено на експертні дослідження.

Фігуранта затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За матеріалами поліції Запорізької області

Источник