Міський голова Кам’янця-Подільського – при відключеннях має бути дотриманий принцип справедливості

Про ситуацію, яка склалася  з електропостачанням в Кам’янець-Подільській громаді повідомив у соцмережі міський голова Михайло Посітко.

«Ситуація з електропостачанням в громаді є важкою. Сьогодні на спільній нараді, в якій взяли участь голова районної військової адміністрації Олександр Анур’єв, керівник КП «МТВЕ» Олександр Похилко, головний інженер «РЕМ» Хмельницькобленерго Віктор Хворостовський, директор КП «Міськліфтсвітло»  Борис Чорний, перший заступник голови РДА Петро Мосендз, – вкотре наголосили на тому, що механізм відключень електроенергії для побутових споживачів  має бути максимально прозорим.

Те, що сьогодні в нашій громаді діє система відключень за графіком «2Х6» , коли дві години є світло, а 6  – немає, вкрай важко для людей.

Доведені обсяги на громаду  не забезпечують й мінімальних потреб. В селах громади ситуація також дуже складна, оскільки там діють додатково аварійні вимкнення електроенергії.

Мешканці скаржаться, що впродовж цілої доби може бути відсутнє електропостачання. Більше того, вважаю, що  має бути чітко дотриманий принцип справедливості при таких відключеннях» – наголосив очільник громади.

Джерело