Як зміниться тарифна політика «Нової пошти» у 2022 році » Экономика | Ekonomist

«Нова пошта» є одним з найбільш мобільних суб’єктів підприємницької діяльності в Україні в останні два десятиліття. Завдяки цій групі компаній сформувалася нова якість логістичних послуг, яка спростила комплекс бізнес-процесів та покращила рівень обслуговування громадян.

«Нова пошта» з 1 січня 2022 року готує для клієнтів п’ять приємних новин із оновленням тарифів. Зокрема, 1 січня для українців буде доступна нова послуга з доставки документів за 40 грн. Більше того, ціну зафіксовано на весь 2022 рік і в неї також входить фірмовий картонний конверт.

Також продовжено дію акційного тарифу на доставку поштоматами за 35 грн і післяплату без комісії на перший квартал наступного року. Водночас з 1 квітня 2022 року вартість доставки поштоматом становитиме 45 грн, незважаючи на регіон та розмір посилки.

Зміниться і тариф за доставку, якщо покупець відмовляється від відправлення після огляду посилки у відділенні. З січня його розмір становитиме 15 грн для посилок менше 30 кг, що нижче вартості базового відправлення.

В умовах ускладнення умов пересування у зв’язку з черговою фазою пандемії роль відділень «Нової пошти» буде лише зростати, що створює для цієї групи компаній додаткові можливості для підвищення рівня прибутковості діяльності.

Економіст

Источник