У лікарні померли ще двоє черкаських правоохоронців — Події

У лікарні померли ще двоє черкаських правоохоронців - Події

Фото: facebook.com/UA.National.Police

У лікарні померли двоє черкаських правоохоронців, які підірвалися на мінах у Херсонській області. Про це 16 грудня повідомила Національна поліція України.

— Десять днів лікарі боролися за життя старшого сержанта поліції Віктора Мазуренка, водія взводу № 1 роти № 2 батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області, та лейтенанта поліції Михайла Пустовіта, інспектора взводу № 2 роти № 2 батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області, — йдеться у повідомленні.

У поліції Черкаської області у пʼятницю також розповіли, що у місті Сміла Черкаського району попрощалися з четвертим поліцейським, який загинув на Херсонщині. Старшого інспектора відділу вибухотехнічної служби поліції Черкаської області Ігоря Мельника поховали на місцевому кладовищі на алеї загиблих захисників України. 

У лікарні померли ще двоє черкаських правоохоронців - Події

У лікарні померли ще двоє черкаських правоохоронців - Події

Ігоря Мельника поховали на місцевому кладовищі. Фото: facebook.com/cherkasypolice

7 грудня голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що під час проведення стабілізаційних  заходів у Херсонській області на каскаді російських мін підірвалися вісім поліцейських. Четверо загинули, ще четверо отримали тяжкі поранення. Серед загиблих був начальник Нацполіції в Черкаській області Михайло Куратченко. Він керував зведеним загоном поліції. 

Президент України Володимир Зеленський присвоїв Куратченк звання героя України. Ще трьох загиблих поліцейських, які загинули, глава держави посмертно нагородив орденом “За мужність” III ступеня.

Джерело