Чутки над БУГом: у намісника Низькиницького монастиря Вікентія – російське громадянство | Новини Нововолинська

Чутки над БУГом: у намісника Низькиницького монастиря Вікентія – російське громадянство | Новини Нововолинська

У БУГу з’явилася інформація, що у намісника Низькиницького монастиря архімандрита Вікентія є російське громадянство.

Невідомо достеменно, чи є в священника УПЦ МП український паспорт, але, як розповідає джерело – ні. Від отримання українського громадянства Вікентій відмовився і береже російський паспорт.

Вікентій (Мазур) є намісником монастиря з 26-го березня 2000 року. До нього керував монастирем нинішній намісник Києво-Печерської Лаври Павло Лебідь.

До слова, як відомо, на днях СБУ завітала з перевіркою на Волинь, зокрема – до Зимненського жіночого монастиря, куди частенько приїжджала колись дружина Медведчука, але чомусь забули про Низькиницький монастир.

Нагадаємо, що раніше БУГ повідомляв, що настоятель Києво-Печерської Лаври Пало Лебідь зізнався у тому, що в Лаврі співали пісню про росію.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди.

Джерело