До Мелітополя привезли кадирівців: контролюють, щоб мобілізовані не розбігалися — Події

До Мелітополя привезли кадирівців: контролюють, щоб мобілізовані не розбігалися - Події

Фото: facebook.com/IvanFedorovМелітополь

На тимчасово окуповану територію Запорізької області привезли чергову партію кадирівців. Підкріплення прибуло після призначення нового «наглядача» — племінника Кадирова. Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров під час телемарафону.

— Кілька тижнів тому ми повідомляли, що приїжджав «наглядач» від Кадирова. Після його приїзду за ці два тижні до Мелітополя приїхала величезна кількість кадирівців, які поводяться агресивно як на дорогах міста, так і у цивільних місцях. Але знаковим є те, що саме кадирівці тепер зайняли всі блокпости – від Мелітополя до Василівки, – розповів він.

Також, за його словами, вони мають ще одне завдання. Вони контролюють мобілізованих, поведінка яких непередбачувана.

— Контролювати мобілізованих, які абсолютно неадекватні, непрогнозовані та можуть розбігтися будь-якої миті. Адже окупанти та колаборанти у Запоріжжі почуваються зовсім некомфортно, бо «бавовна» розквітає навіть у глибокому тилу, — констатував голова міста.

Раніше Федоров розповідав, що до захопленого російськими військами Мелітополя приїхав племінник Рамзана Кадирова. Він стежитиме за місцевими гауляйтерами, яким російські окупанти не довіряють.

Джерело