Мегарозіграші цінних призів, вигідні знижки на шопінг і послуги у найкращих закладах Хмельницького

Зі знижками купувати продукти та побутові товари у магазинах, користуватися послугами медичних центрів, салонів краси, ветклінік, відпочивати у розважальних закладах, замовляти смачні страви у кафе та піцеріях, займатися спортом у фітнес-клубах, безкоштовно відвідувати кіно, театри, басейн без спеціальних акцій та сезонних розпродажів — хмельничани вже зараз можуть скористатися такими привілеями.

Як сплачувати зі знижкою?

Щоб отримати знижки, потрібно підключити інтернет і кабельне телебачення провайдера ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому. Наступний крок — стати учасником бонусної програми «Клуб Еверест Хмельницький» на сайті або у зручному вайбер-боті Клуб Еверест Хмельницький.

Активуйте у вайбер-боті персональну картку знижок EVERCARD, яка працює у магазинах і закладах партнерів бонусної програми. Достатньо пред’явити картку на касі, щоб сплатити за покупки та послуги зі знижками від 3% до 32%.

Щомісяця на рахунок абонента у вигляді бонусних балів повертається 20% від внесеної абонплати за послуги домашнього інтернету й кабельного телебачення. Накопичені бонуси можна обміняти на подарункові сертифікати, що дають право отримати знижки до 99% у закладах партнерів, брати участь у мегарозіграшах цінних призів.

Загалом учасникам «Клубу» доступно понад 160 пропозицій знижок до 99% на будь-які потреби та вподобання. Найбільш активні користувачі завдяки сертифікатам та картці EVERCARD щомісяця заощаджують до 1000 гривень.

Святкові знижки на сертифікати

Напередодні Нового року у «Клубі Еверест Хмельницький» максимально знижено вартість сертифікатів, щоб його учасники змогли обрати більше подарунків для рідних, замовити більше смачних страв, відвідати більше цікавих локацій, придбати більше потрібних товарів, отримати більше процедур краси. Поспішайте, адже дія акції обмежена, а охочих обміняти бонуси на сертифікати чимало!

Мегарозіграш цінних призів триває!

Всі, хто любить випробовувати фортуну, можуть взяти участь у щомісячному мегарозіграші цінних призів. Для цього потрібно обміняти символічну кількість бонусів на участь у розіграші обраних призів. «Клуб Еверест Хмельницький» розігрує у грудні павербанк, світлодіодний ліхтар, тепловентилятор, пательню, індукційну плиту, електровафельницю, електричний чайник, блендер, фен, термокухоль.

Обрати призи можна на сайті бонусної програми або у вайбер-боті.

Медіашкола запрошує на веселі й пізнавальні заняття

Нарешті канікули! Можна посперечатися, хто чекав на них більше: школярі чи батьки. Але точно всі б хотіли, щоб вільний час діти провели змістовно, весело й цікаво. Саме таке дозвілля пропонує медіашкола за авторською методикою досвідченої журналістки. Це незвичайні інтерактивні творчі заняття, на яких завжди гамірно й ніколи не буває нудно.

Якщо ваші діти мріють про кар’єру відеоблогера, тележурналіста, актора або ж просто прагнуть навчитися впевнено та без хвилювання поводитися перед відеокамерою, запишіть їх на урок у медіашколу.

На заняттях діти власноруч створять оригінальні вироби, а потім потренуються розповідати про свій витвір і враження від проекту перед професійною телекамерою. Вони дізнаються про секрети телебачення, побачать, як створюються телепрограми, як працюють тележурналісти й телеоператори.

Обміняйте 50 бонусів на сертифікат на одне безкоштовне заняття у медіашколі.

Детальніше про те, як підключити інтернет до 100 Мбіт/с і кабельне телебачення ЕВЕРЕСТ™, як працює бонусна програма, як отримувати вигідні знижки й вигравати призи у мегарозіграші, читайте на сайті km.everest24.com.ua

Ліц. провайдера програмної послуги НР № 00735-п від 17.10. 2018 року, вид. Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення

*Під поняттям «приз» у тексті мається на увазі його придбання за 1 грн. Розмір знижок, дата початку й закінчення  дії, перелік товарів і послуг, на які вони надаються, співвідношення до попередньої ціни встановлюються партнером, який за це відповідає.

Джерело