У селі на Харківщині почали відновлювати зруйнований окупантами міст (фото)

Фото: ХОВА Роботи проводять у Вільхівці.

У 2021 році міст у Вільхівці відремонтували, однак під час окупації його підірвали росіяни.

Міст через водосховище у селі Вільхівка (Харківський район) почали відновлювати. Усі зруйновані конструкції моста демонтували, наразі там встановили 54 палі, проводять армування та бетонування ригелів. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації з посиланням на заступника голови ХОВА Михайла Харнама.

«Цей міст було повністю відремонтовано у 2021 році завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Відновимо і зараз. Цей дорожній об’єкт має велике значення у логістиці постачання гуманітарної та медичної допомоги до деокупованих територій», — пояснив Михайло Харнам.

Усього через війну у Харківській області зруйновано понад 50 мостів державного та місцевого значення. На сьогодні звели 26 тимчасових переправ, роботи тривають.

Крім того, зруйновано понад 1000 кілометрів доріг державного значення. Наразі дорожники розчистили близько 600 кілометрів.

Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА Фото: ХОВА ПопереднійНаступний

Як писав KHARKIV Today, у деокупованій Балаклії зводять тимчасову переправу через зруйнований міст. Переправу облаштують на автодорозі по вулиці Жовтнева у напрямку Балаклійської лікарні.

Джерело